Ciorbă de perişoare

Cum am asigurat cina pentru seara aceasta şi pentru cea de mâine? Cu o oală mareee de ciorbă cu perişoare. Uşoară de făcut şi foarte bună.
Ingrediente:
-500 gr carne de porc măcinată
-1 ou
-pesmet
-sare, piper, boia dulce
-1 morcov
-1 păstârnac
-1 ceapă
-frunze de pătrunjel uscate
Am tăiat cubuleţe morcovul şi păstârnacul şi ceapa în două şi le-am pus la fiert. În acest timp am pregătit perişoarele. Am amestecat carnea cu pesmet, cantitatea de pesmet e după ochi, am pus şi oul şi sare, piper şi boia dulce. Când apa a fost în clocot, am scos ceapa şi am adăugat perişoarele. După ce au fiert perişoarele am condimentat cu sare, piper şi pătrunjel. Se poate adăuga smântână dacă se doreşte şi merge foarte bine cu ardei iute. Poftă bună!

Comentarii

Postări populare